"Start with a weak foundation,
you will end in ruins"

Friday, January 12, 2007

ok - I'm tired of making excuses for not updating the blog, so I'll just borrow this from tveskov.com

"Blogging = Knallert
Jeg tror at hardcore dagbogs-blogging på sin vis kan sidestilles med at køre knallert;

-Det er noget der for langt de flestes vedkommende står intensivt på i maximalt to-tre år. Nogen glade år hvor man hygger sig med vennerne og giver den gas og nyder den frihed det nye aggregat giver. En blog er en slags mental knallert hvor man med små midler kan eksperimentere og forhåbentlig ha’ det sjovt.

-De der bliver ved længere end de nævnte to-tre år går en andeledes skæbne i møde. Så kommer skuldertasken, den blå mælkekasse bagpå og de lange ensomme køreture på havnen. De desperate frostklare nætter hvor man bittert skriger "Hvorfor mig?" mod den uendelige natsorte himmel og (forkortet af red.)

-Flertallet prøver det måske kortvarigt og finder hurtigt ud af det ikke er noget for dem. Og de fleste af dem der holder ved i et-to-tre år bliver trætte af det og kommer videre med noget andet. Men de vil ha lært en masse og vil se tilbage på den gyldne år med en nostalgisk klump i halsen og mindes Puch Maxi’en eller Movable Type med varme følelser."


I think that's how I feel about blogging right now. Maybe it's because all sorts of new people discovered my blog; my mates from DJH and my parents and grandparents. It's not that I mind, or write anything secret here, that I don't want you/them to know.... but it was never the target audience. God only knows who the target audience actually was.
So I think I'll leave the blog alone for a while. See ya around.